B-Classic - 23.05.2024 LASWERK #1

Datum & Tijd

do 23 mei 2024
20:00 (CET)
Event op Facebook

Locatie

De Nieuwe Zaal
Scheepsvaartkaai 16
3500 Hasselt

Tickets

Gratis toegang

Laswerk brengt muzikanten van diverse artistieke achtergronden voor één dag samen voor een eenmalig concert in De Nieuwe Zaal, Hasselt. Gastheren Bert Peyffers & Adil Benshain gaan samen met gastmuzikanten op zoek naar de lasnaad tussen genres en instrumentarium.

Voor de eerste laswerk verwelkomen we met graagte en genoegen Micha Volders, Sjoerd Bruil, Suzan Peeters, Bert Peyffers en Sietse Willems.

Verwacht muzikale vonken, versmeltende fun, verrassende wendingsbogen en een ideale gelegenheid om autogeen te netwerken in een artistieke habitat langs het Albertkanaal.
De setting zal ook een verrassing zijn, we nestelen ons ergens in de Foyer van De Nieuwe Zaal. Of het nu in een hoek, op de trap, aan de bar of in de gang is... De toegang is volledig gratis.

LASWERK

MUZIKALE VONKEN! ARTISTIEKE ONTMOETINGEN! VERSMELTING VAN GENRES! Laswerk brengt muzikanten van diverse artistieke achtergronden voor één dag samen voor een eenmalig concert in De Nieuwe Zaal, Hasselt. Gastheren Bert Peyffers & Adil Benhsain ...

Lees Meer