B-Classic - 24.08.2024 Zonsondergangconcert met Mary Lattimore

Datum & Tijd

za 24 augustus 2024
19:15 (CET)
Event op Facebook

Locatie

LABIOMISTA
Protected Paradise
Marcel Habetslaan, Genk

Tickets

Tickets: €25 (servicekosten inbegrepen)

Koop Tickets

AFF en B-Classic bundelen hun krachten voor een magische avond met de klanken van Amerikaanse harpiste Mary Lattimore. Beleef een uniek zonsondergangconcert te midden van de natuurlijke pracht van Protected Paradise in LABIOMISTA, Genk.

Mary Lattimore

De Amerikaanse harpiste en componiste Mary Lattimore gebruikt minimale middelen voor een maximale impact. Haar bezwerende, langzaam opbouwende composities nemen je mee naar een droomwereld waar alledaagse ellende geen plaats heeft. Op haar nieuwe album ‘Goodbye, Hotel Arkada’ krijgt Lattimore gezelschap van Slowdive-zangeres Rachel Goswell en The Cure’s Lol Tolhurst, maar de hoofdrolspeler blijft steeds de harp. We horen de vogels van Protected Paradise nu al vrolijk meefluiten.

Protected Paradise - LABIOMISTA

Protected Paradise ligt als een zwangere zone op de grens van wat is en wat zal zijn. Welke nieuwe realiteit zich hier ontplooit, welk pad u hier vindt, is onvoorspelbaar. Dat hangt af van de dans van uzelf met de ooievaars, de mottenpopulaties, de Galloway runderen die door het wilde gras rond de ooievaarsnesten trekken, en de duizenden andere zichtbare en onzichtbare organismen die Protected Paradise bevolken.